Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

magic magic park

Δεν μπορω να αποφασισω αν περασα καλυτερα εγω ή η μικρη. Το Magic Park μαγευει μικρους και μεγαλους. Περασαμε σχεδον 3 ωρες απο το ενα παιχνιδι στο αλλο. Μικρα-μεγαλα καρουζελ, κανο μεσα σε ποταμακια, τρενακια, ελεφαντακια και η καταπληκτικη ροδα με τη θεα απο ψηλα. Προσπαθησα να βγαλω φωτογραφιες με το κινητο αλλα ματαια. Ενιωσα πολυ ασχημα. Σημερα εψαχνα ξανα για φωτογραφικη. Ολο λεω να φτιαξω την παλια δικη μου, αλλα μου φαινονται πολλα 150 ευρω για να φτιαξω την παλια. Ερωτευτηκα την Panasonic Lumix DMC - FZ150. Το Σαββατο ανοιξα τον κουμπαρα και ξαναμετρησα τα φασουλια μου. Ισως μεχρι τα χριστουγεννα καταφερω να παρω τη μηχανουλα μου. Και τωρα θα μπορουσα, αλλα θα επρεπε να βαλω 100 ευρω σε δοσεις και θελω να αποφυγω τις δοσεις. Αν επιτρεψει ο καιρος θα την ξαναπαω ενα απογευμα στο λουνα παρκ, τελος Οκτωβριου κλεινει και θα πρεπει να περιμενουμε το καλοκαιρακι μετα.



Στο σπιτι δεν εκανα σχεδον τιποτα. Το πλυντηριο σιγα σιγα μας αποχαιρεταει και αποφευγω να βαζω πλυσεις, επειδη συγχιζομαι καθε φορα που μενει στη μεση η πλυση και πρεπει να το καλοπιανω μεχρι να καταδεχτει να ολοκληρωσει το προγραμμα. Οι υποχρεωσεις στο σπιτι δεν τελειωνουν ποτε αλλα οταν την Κυριακη το πρωι μου τηλεφωνησε η Νικολεττα και προτεινε καφεδακι εξω με τα παιδια για να τρεξουν και να εκτονωθουν, σκεφτηκα οτι δεν θα εχουμε πολλες ευκαιριες ακομη, δεν μπορει, καποτε θα χαλασει ο καιρος. Ο Δ, με την κουραση του δεκαπενταωρου του Σαββατου στην πλατη του δεν ειχε διαθεση να ακολουθησει. Η παλια Κατερινα θα εμενε σπιτι. Η φρεσκια ομως αποφασισε να μη στερησει απο την μικρη τιποτα χωρις σοβαρο λογο. Ουτε απο τον εαυτο της.  Κι ετσι, ετοιμαστηκε για καφεδακι και στην πορεια ζηλεψε και ο μπαμπας μας τελικα και ακολουθησε. Και ηταν πολυ ομορφα. Η μικρη χορτασε τρεξιμο και παιχνιδια στα συντριβανακια του Cosmos.














Το απογευμα παλι δεν εκανα τιποτα. Με εφαγαν οι δρομοι και ηθελα απλα να καθομαι στον καναπε μου και να πλεκω. Κι αυτο εκανα.
Η εβδομαδα αρχισε με πιεση και αγχος. Απορω πως δεν εμαθα ακομη να θεωρω δεδομενη αυτη την κατασταση. Το Σαββατο θα παω στο χωριο μου. Μετραω αντιθετα τις μερες απο σημερα...... 5......

15 σχόλια:

  1. Ποτέ δεν μπορείς να συνηθίσεις το άγχος... Και δεν νομίζω ότι πρέπει κιόλας! Η Lumix είναι σούπερ, την έχει μια φίλη μου!
    Καλή εβδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα δεν ειναι οτι κατι κανω εγω λαθος ε; Απλα δεν συνηθιζεται το αγχος :)
      Εχω παθει μεγαλο ερωτα με τους φακους των μηχανων Lumix. Ειχε μια φιλη μου στις διακοπες περσι το καλοκαιρι και εντυπωσιαστηκα !

      Διαγραφή
  2. χε χε μπορει να μη μπορω να σου παρω καινουρια φωτογραφικη, ουτε καν καινουρια πλυντηριο αλλα αν θες μπες να δεις πως μπορει να κερδισεις ενα βραχιολακι απο περλες για να σου φτιαξει λιγο η διαθεση :) ο Αγιος Βασιλης μπορει να ερθει νωριτερα :)

    http://froghall-jewelleries.blogspot.co.uk/2012/10/giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρθα βιαστικα και ειδα το βραχιολακι, πολυ ομορφο!! Αργοτερα που θα εχω χρονο θα ερθψ να δηλωσω συμμετοχη :) Ευχαριστω!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. καλημερα :) επισης θα σου προτεινα να πας για cannon - λιγο πιο ακριβες το ξερω - αλλα τα καλυτερα κρυσταλλα :) ολοι οι επαγγελματιες αυτα εχουν ;)

      http://froghall-jewelleries.blogspot.co.uk/2012/10/giveaway.html

      Διαγραφή
    4. Κι εγω θαυμαστρια της Conon ημουν και Canon ηταν ολες οι προηγουμενες μηχανες μου. Μας οι φακοι της Leica νομιζω με κερδισαν (Lumix). Εξαλλου ειναι πολυ υποκειμενικο τι προτεινουν οι επαγγελματιες :) Εχω ακουσει διαφορες αποψεις. Και παιζει πολυ μεγαλο ρολο τι ψαχνει ο καθενας. Τα δικα μου "βιτσια" νομιζω τα καλυπτει καλυτερα μια Lumix πλεον. Βαζω και το νομιζω επειδη ακομη δεν την εχω δουλεψει τη μηχανη. Θεωρητικα γραφω :)

      Διαγραφή
  3. Panasonic Lumix ε; Είναι και δικό μου όνειρο.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιωνω λεμε..... πολυ ψηνομαι να βαλω σε δοσεις τα 100 ευρω και να την παρω ΤΩΡΑ!! :)

      Διαγραφή
  4. Καλά κάνατε και βγήκατε! Αν χάσουμε και τον απλό καφέ..χαθήκαμε! Κάνε μασουράκι και θα την πάρεις τη μηχανή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσουν τέτοια χαλαρά ΣΚ! Να απολαμβάνουμε την κάθε στιμγμή!! GO Go για την μηχανή!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ονειρο της μηχανης πνιγικε με τον λογαριασμο της ΔΕΗ :)

      καλημερααα

      Διαγραφή
  6. Μάλλον κοντοχωριανοί είμαστε. Δεν βρίσκω το μέλι σου να σου γράψω λεπτομέρειες που δεν θέλω να φανούν στα σχόλια. Αν θες τα λέμε με μέιλ!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεσσαλονικη μενετε;;;
      katkag77@gmail.com

      Περιμενω μειλ :)

      καλημερα

      Διαγραφή