Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

dog award

Τα μπλογκοπαιχνιδα γενικα μου αρεσουν. Φανταζεσαι να αφορουν τα ζωα; Ε τοτε πεταω τη σκουφια μου και βιαζομαι να παιξω.  Απαντω λοιπον στις 4 ερωτησεις που με προσκαλεσε η συννονοματη μου :)



1. Ποια η αγαπημένη σου ράτσα σκύλου;

Τα μεγαλοσωμα μου αρεσαν παντα περισσοτερο, αλλα η πιο αγαπημενη μου ρατσα ειναι σιγουρα τα ημιαιμα.... κοινως μπασταρδακια :) Τα πιο εξυπνα και αγαπησιαρικα σκυλια!




2.Σε ποιο ζώο έχεις ιδιαίτερη αδυναμία;

 Σκυλια βεβαιως. Εχω μεγαλωσει με σκυλια.  Αλλα μου αρεσουν και οι γατες.



3.Έχεις κατοικίδια και αν ναι τι ζωάκια είναι;


 Εχω ενα σκυλακι, την Φλαππυ. Μπασταρδακι, πολυ ζωηρη και πεισματαρα μα και πολυ χαδιαρα.






Οι γονεις μου εχουν αλλα 5 σκυλια , μας πεθαναν και δυο, ευτυχισμενα σε βαθυα γεραματα.



4. Εσύ πως περνάς τα απογεύματα με τους καλύτερους σου φίλους; 
 


 Οι καλυτεροι μου φιλοι ειναι ανθρωποι :) Η ερωτηση ομως μαλλον αναφερεται στα ζωακια ε; Τα απογευματα δουλευω. Την Φλαππυ την βλεπω πολυ λιγες ωρες δυστυχως, οπως και τον αντρα μου και το παιδι μου. Τις ωρες που ειμαστε μαζι συνηθως ερχεται και ξαπλωνει κοντα στα ποδια μου και μου τα γλειφει κι εγω την χαιδευω.  


 Δεν δινω συγκεκριμενες προσκλησεις τελευταια επειδη γνωριζω οτι ο χρονος ειναι περιορισμενος για πολλους και αλλοι "ντρεπονται" να αρνηθουν :) Αφηνω για αλλη μια φορα ανοιχτη την προσκληση να παιξει οποιος θελει.


 

4 σχόλια:

  1. "Εσύ πως περνάς τα απογεύματα με τους καλύτερους σου φίλους;"
    " Οι καλυτεροι μου φιλοι ειναι ανθρωποι :)"

    Γέλασα αλλά τελικά δεν είναι για γέλια... Τα κενά της ανθρώπινης επικοινωνίας δεν τα γεμίζουν ποτέ τα ζώα. Μη φτάσει ως εκεί η αποξένωση...

    Καλό Σαββατοκύριακο Dee Dee
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου αρεσει γενικα η υπερβολη, που βλεπω πολλους να ισοπεδωνουν τη διαφορα μεταξυ ανθρωπων και ζωων :) (αν με διαβαζε ο αντρας μου θα γελαγε , επειδη πιστευω οτι η διαπαιδαγωγηση παιδιων και σκυλιων ειναι ακριβως ιδια. Αλλα ειναι αποδεκτο απο τους περισσοτερους παιδιατρους και παιδοψυχολογους :) )

      καλημερααα

      Διαγραφή
  2. Δώσε ένα φιλί στη Φλάπυ κι από μας!
    Κι εμείς μπασταρδούλη έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή