Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το δωματιο της Ισμηνης

Επιτελους!
Εμεινε μονο να κρεμαστει ο καθρεφτης στη θεση που βλεπεις και να βιδωθουν στον τοιχο τα 2 επιπλακια. Απο το Σαββατο και μετα, με καθε ευκαιρια καθομαι στην πολυθρονα που βλεπεις και χαζευω το δωματιο. Δεν το χορταινω!



Την Κυριακη, εδειχνα φωτογραφιες απο το δωματιο της, στην μικρη, στις Σερρες. Δεν το χορταινε κι εκεινη. "Μαμα δειξε μου παλι τα παιχνιδια μου" μου ελεγε καθε 2-3 λεπτα.


Το πιο αστειο ηταν οταν ειδε το κρεβατακι της. Σοβαρεψε και μου λεει "Χαλασε το κρεβατι μου!!" Επειδη εβγαλα το καγκελακι απο μπροστα να μπορει να ανεβοκατεβαινει μονη της, της φανηκε "χαλασμενο" ( τι κι αν ελεγε στο φυλλαδιο οτι μετα απο 18 μηνες το αφαιρουμε, εμεις το αφησαμε μεχρι τωρα που εγινε 2μιση χρονων!). Της εξηγησα βεβαια, οτι τωρα πια μεγαλωσε και μπορει να ανεβοκατεβαινει μονη στο κρεβατακι της και φανηκε να της αρεσε πολυ αυτη η ιδεα. Εχω να ριξω πολυ τρεξιμο οταν επιστρεψει!


Αυτα τα αυτοκολλητακια μια χαρα καλυψαν τις τρυπες απο την παλια θεση της ντουλαπας, n'est pas ?



Σειρα τωρα εχει η δικη μας κρεβατοκαμαρα. Τωρα που εχει κεφια το αγορι μου και μου ειπε το πολυποθητο "ναι" για τις αλλαγες.

Το πρωι χαζευα και την αναρτηση του Πανταζη. Πολυ τον χαιρομαι. Εχει μερακι κι εχει φτιαξει απιστευτες κατασκευες στους δυο γιους του. Σαν παραμυθενια ειναι τα κρεβατακια τους. Αξιζει τον κοπο να κανουμε τη ζωη τους παραμυθενια. Ριζες βαθυες στην αγαπη, να αντεξουν την ασχημια που θα συναντησουν στο μελλον. Να μπορουν να την φιλτραρουν και να την αδειαζουν. Ενα τετοιο μαγικο δωματιo ευχομαι κι εγω καποτε να φτιαξω για την μικρη μου !

Εχω παρει το σακουλακι με την χρυσοσκονη παραμασχαλα και πασπαλιζω συνεχεια τις στιγμες μου.
Μα δεν ειναι υπεροχο το δωματιο οπως το φτιαξαμε; Πες! Πες! Πες!


24 σχόλια:

  1. είναι τελειο ... πολλά παιδιά θα ήθελαν ενα τέτοιο δωμάτιο φτιαγμένο με φροντίδα και αγάπη
    μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασω μου σε ευχαριστω πολυ :):)
      Καλο απογευματακι και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :)

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο... Μακάρι κι εμείς να είχαμε τόσο χώρο... Με τις δύο ακόμα παλεύω να βρω χώρο και στο τέλος θα φέρει ειδικό να το σχεδιάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσοτερο θα το χαρειτε αν το σχεδιασετε μονοι σας. Βεβαια, αν νομιζετε οτι δεν μπορειτε να βρειτε καποια λυση, ειναι καλη και η ιδεα του ειδικου. Κλεφτες θα γινουν οι διακοσμητες εσωτερικων χωρων;; :):):)

      Καλο βραδακι!!

      Διαγραφή
  3. Αχ υπέροχα γλυκιά μανούλα. Πόσο τρυφερή γίνεσαι κάθε που μιλάς για κάτι που σχετίζεται με τη μικρή σου!

    Κουκλίστικο το έκανες! Άντε να ετοιμάσεις και το δικό σας τώρα...

    Καλή πρωτομαγιά από σήμερα για αύριο!
    Στεφάνι να φτιάξεις, ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σειριακι μου

      στεφανι δεν νομιζω να κανουμε αυριο διοτι δεν εχουμε κανονισει τιποτα κι ενδεχεται να τριγυρναμε απλα για καφεδακια :) Ευχομαι να περασεις κι εσυ ομορφα και τα λεμε σε δυο μερουλες :):)

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο!!! Με το καλό να την υποδεχθείτε και να τη χαρείται να το χαίρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ μου εχει λειψει απιστευτα. Το Σαββατο πρωι θα παμε να την παρουμε:)
      Ευχαριστω για τα ομορφα λογια!!

      καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Λέμε, λέμε, λέμε! Τα άσπρα έπιπλα μου αρέσουν πολύ και το συγκεκριμένο κρεβάτι είναι τέλειο! Και ράφια για παιχνίδια και αυτοκόλλητα..chic και κοριτσίστικο!
    Άντε, τώρα που πήρατε μπροστά συνεχίστε την ανανέωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερα μου κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα λευκα επιπλα οπως θα καταλαβες. Και η δικη μας κρεβατοκαμαρα εχει λευκα επιπλα :)
      Η ανανεωση συνεχιζεται, καθε μερα γινεται απο κατι και με κανει να αισθανομαι οτι ολα μπαινουν στην θεση τους σιγα σιγα.

      καλημερα και καλο μηνα!!!!

      Διαγραφή
  6. Τέλειο το δωμάτιο της μικρής σου!!! Να είναι γερή να το χαίρεται...

    Μαρία
    Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ Μαρια μου. Σερρες ειναι και η μικρη μου αυτη τη στιγμη, με τα πεθερικα μου :)

      καλημερα και καλο μηνα!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. poli omorfa ola...kai poli maresei to xroma ton toixon, kai i apisteuti ntoulapa pou fainetai panipsili...to dixrono mathainei apo tora :P :P

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ντουλαπα ειναι απο το ΙΚΕΑ. Δεν θυμαμαι διαστασεις αλλα νομιζω γυρω στο 2.20 μ. πρεπει να ειναι :) Το χρωμα στους τοιχους ειναι ενα απαλο χρωμα μπεζ της αμμου που μου αρεσει κι εμενα πααααρα πολυ :):) Ευχαριστω για τα ομορφα λογια :):)

      καλημερα και καλο μηνα!!!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ γλυκό και σούπερ κοριτσίστικο! Μπράβο! Το κρεβατάκι της είναι πανέμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κουκλίστικο!! Μπράβο Dee Dee μου, καιρός για ανανέωση!!! Προχθές χάζευα κι εγώ την δική μου ανάρτηση για το παιδικό δωμάτιο της μικρής μου...δεν υπάρχει πια...:( και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να φτιάξουμε το νέο. καλό μήνα κοριτσάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινακι μου, υπομονη! Ολα θα γινουν σιγα σιγα. Εσυ εχεις αλλες πρωτεραιοτητες αυτη τη στιγμη. Κι αν θελεις τη γνωμη μου, θα προτιμουσα να ειμαι στη θεση σου :)

      Καλημεραααα

      Διαγραφή
  10. τελειο κοριτσιστικο και νεραιδενιο βασω λαρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασω απο Λαρισσα σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια :)

      Καλο απογευματακι!!

      Διαγραφή
  11. Αχ γλυκιά μου μόνο ωραίο!! Είναι νεραιδένιο..Τα χρώματα τα καθαρά, τα απαλά είναι υπέροχα.Το κρεβατάκι της είναι τέλειο! Τόσο μικρούλι σαν κουτάκι, σαν φωλίτσα.Οι καρδούλες είναι πανέμορφες και το φεγγαράκι...Επίσης οι βαλιτσούλες....ααα!! ζηλεύω πολύ πολύ!! Η Ισμήνη θα είναι ευτυχισμένη στο μικρό της βασίλειο...Οσο για τον Πανταζή σε ευχαριστεί για τα γλυκά σου λόγια και εγώ σε ευχαριστώ επίσης...Κι αν το Ισμηνάκι μεγαλώσει...δίπλα είμαστε αν μας χρειαστείτε!!!!Φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινα μου, βαλατε κι εσυ με τον Πανταζη ενα χερακι να ενθουσιαστω και να θελω κι εγω αλλαγες. Διαβαζω συνεχεια τοσο ομορφα πραγματα που κανετε και ζηλεψα. Τωρα που ελειπε η μικρη λοιπον, ηταν ευκαιρια :)
      Χαιρομαι που σου αρεσε:)
      Οταν μεγαλωσει λιγο ακομα η Ισμηνη θα ζητησω την εμπειρια σας και τις συμβουλες σας για κατασκευες μεγαλυτερες :) Ευχαριστω!!

      Διαγραφή
  12. Όμορφο το δωμάτιο της μικρής και φαίνεται ότι είναι φτιαγμένο με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια :)

      καλο απογευματακι!!

      Διαγραφή