Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ομορφιες

Εφτιαξα ενα καδρακι με την hello Kitty χθες. Εμπνευση της στιγμης, απο το χαρτονακι που ειχε το πασχαλινο αυγο που μας εδωσε η νονα μας. Σκετη γλυκα εγινε.
Πηρα και 3 βαλιτσακια απο το Imaginarium και δεν τα χορταινω να τα βλεπω.
Σημερα ηρθα με τα ποδια στη δουλεια. Μια ομορφια η διαδρομη και ο καιρος υπεροχος!
Η μικρη μου ταξιδευει για Σερρες και νιωθω πολυ παραξενα. Ειμαι εθισμενη πια και δεν αντεχω να μην την εχω. Απο την αλλη σκεφτομαι ποσα θα ηθελα να κανω, που δεν μπορω οταν ειναι εκεινη στο σπιτι.
Γιορταζει η μαμα μου σημερα και σκεφτομαι τι γλυκακι να της παω το μεσημερι που εχει αδυναμια στα γλυκα.
Απο μακρυα ακουω και τα οργανα. Ειναι πολυουχος του χωριου ο Αγιος Γεωργιος και εχει στηθει απο το πρωι ο χορος. Μου θυμιζουν το χωριο μου αυτοι οι ηχοι, τα πανηγυρια εκει κι εμενα ξεθεωμενη καθε καλοκαιρι απο τον πολυ χορο.
Ομορφιες σημερα, μονο ομορφιες.
ομορφα δεν ειναι;

στο δρομο για το γραφειο

14 σχόλια:

  1. Τύχη να αρχίζεις τη μέρα σου με ομορφιά και μεγάλο ταλέντο να μπορείς να την αναγνωρίζεις και να την απολαμβάνεις.
    Να χαίρεσαι τη μαμά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. δειμο μου, ειδες που εχουν ακομα χιονια οι κορυφες;; :)

      καλη εβδομαδα!

      Διαγραφή
  3. Καλημερούδια!
    Πολύ όμορφο το καδράκι σου και τα βαλιτσάκια. Πώς χαιρόμαστε όμως τα κορίτσια με τέτοια πράγματα,ε; χιχιχι
    Μη στεναχωριέσαι που έφυγε για λίγο η Ισμήνη. Κοινωνικοποιείται και ανεξαρτητοποιείται έτσι. Είναι για το καλό της και επομένως για το καλό όλων (και της κοινωνίας-χααχαχαχ).
    Να χαίρεσαι και τη μανούλα σου. Μπορείς να της κάνεις εκείνη την τούρτα πυ μας έδειξες εδώ. Ακόμα δεν μπορώ να την ξεχάσω, αυτή με τη σοκολάτα που ήταν σαν μους. Δεν την έκανα ακόμα λόγω διατροφής. Αλλά σύντομα θα σου ζητήσω το λινκ της συνταγής γιατί ήταν κορυφαία.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιμπαιδιζω πολυ με τετοια πραγματακι, εχεις δικιο :):)

      Κανει καλο και στην Ισμηνη και σε εμενα λιγος χρονος χωρια, απο το καλοκαιρι εχουμε σχεδον να χωρισουμε. Θα μας κανει καλο το ξερω :)

      Την τουρτα δεν προλαβαινω να την κανω καρδια μου. Ηταν κολαση ομως κι εμενα ειναι η αγαπημενη μου τουρτα. Σκεφτομαι να παω να της παρω λιγα κανταιφακια που της αρεσουν :)

      καλη εβδομαδα!!

      Διαγραφή
  4. όμορφη δημιουργία
    χρόνια πολλά στη μαμά
    εμένα γιορτάζει ο μπαμπάς μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να χαιρεσαι τον μπαμπα σου Βασω μου :)

      Καλο απογευμα!!

      Διαγραφή
  5. Καλά μένεις εντελώς στην εξοχή!!!! Καταλαβαίνω τώρα την διαφορετική ψυχολογία των προηγούμενων ετών :) Θα πρέπει κάποια στιγμή να σου στείλω φωτογραφίες του τι βλέπω εγώ βγαίνοντας από το σπίτι.... :)))) Καμία σχέση... Να τους χαιρόμαστε και εμένα εχτές γιόρταζε ο πατέρας μου, φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρτιστακι μου μπορεις να με φωναζεις και Χάιντι λοιπον :):):)
      Ειναι απιστευτα αναζωογωνητικο να μενεις καπου και να βλεπεις πρασινο καθε πρωι! Φαντασου ποσο ασχημα ηταν τα πραγματα φετος που ημουν συχνα γκρινιαρα :):)
      Ξερεις οτι εσενα παντα σε περιμενω για καφεδακι-ουζακι :)
      Να τον χαιρεσαι τον μπαμπακα σου φιλεναδα!!

      φιλακιααααααααααααα

      Διαγραφή
  6. ναι, όμορφα είναι!!!

    φιλιά κι ευχές στη μαμά, απ' αυτό το πανέμορφο παιδί :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα χαίρεσαι τη μαμά σου! Πανέμορφα είναι, άσε που όλα αυτά τα βαλιτσάκια τα λατρεύω! Τι ωραία που πας με τα πόδια στη δουλειά και μάλιστα μέσα στο πράσινο! Εσύ είσαι εξοχή!! :) Φιλάκια κούκλα
    Υ.Γ. Εγώ τον Στέφανο τον έχω αφήσει μόνο μια φορά το καλοκαίρι που έφυγα για 3-4 μέρες με τον άντρα μου, χωρίς κανένα πρόβλημα. Να μείνω σπίτι κ να φύγει π.χ. στην εξοχή με τη γιαγιά, ακόμη δε μπορώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφια μου, επρεπε να δουλεψω πολυ νωρις μετα την γεννα κι ετσι η μικρη μεγαλωνει με τις γιαγιαδες. Τον πρωτο χρονο πηγαινε συχνα Σερρες με την πεθερα μου για να ξεκουραζετε η μαμα μου. Φετος ετυχαν διαφορα και δεν την ειχα αποχωριστει απο το καλοκαιρι σχεδον. Μου κακοφαινεται λιγακι που λειπει, αλλα ειμαι σιγουρη οτι μας κανει κανει και τις δυο :)

      Καλημερααα :)

      Διαγραφή