Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!!!!

Η αδερφη μου ειναι γνωστη για την αδυναμια της στα σκυλια! Υπαρχει καποιος που ακομα δεν το ξερει;;;

Σημερα το πρωι, πηγε να ταισει ενα σκυλακι αδεσποτο σε μια αλλη γειτονια. Απο τα πολλα που ταιζει και περιποιειται σε εβδομαδιαια βαση!!!! Την πηραν απο πισω δυστυχως καποια αλλα αδεσποτα και μολις ενα σκυλος πηδηξε πανω της , για το φαγητο, τα αλλα θεωρησαν οτι πρεπει να την προστατεψουν και επιτεθηκαν σ’ αυτο το σκυλι. Το συγκεκριμενο σκυλι, το εχει μια οδοντιατρος. Δεν γνωριζει ομως, οπως φαινεται, οτι τα ζωα που εχουν ιδιοκτητη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγαινουν ασυνοδευτα βολτα και χωρις λουρι. Επειδη καποιοι ομως δεν θελουν να αναλαβουν τις υποχρεωσεις τους, τα αφηνουν ελευθερα να βγαινουν βολτα!!! Η αδερφη μου, οταν εγινε το συμβαν αρχισε να φωναζει, για να την ακουσει η κυρια που εχει το σκυλο, να βγει να την βοηθησει να τα χωρισουν. Η κυρια ομως βγηκε, και αντι να νοιαστει για το σκυλι της που ειχε αιματα, αρχισε να φωναζει στην αδερφη μου , να σταματησει να ταιζει τα αδεσποτα. Προτεινε μαλιστα να τα ταιζει αλλου, που δεν υπαρχουν σκυλια στις αυλες!!! Αρχισε να την δειχνει και σε εναν γειτονα και να λεει “Να, να αυτη ειναι που ταιζει τα σκυλια και μαζευονται αδεσποτα!” λες και ελεγε οτι ειναι εγκληματιας!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ;;;;;;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ;;;;

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΩΑ;;;;;;;;;

ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ “ΦΙΛΟΖΩΟΙ”, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ!!!! ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΕΝΑ. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΚΥΛΟ....ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ! ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΥΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΗ!!! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΗ.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ....ΑΔΙΑΦΟΡΩ!!!!!!!!!!

ΔΕΧΟΜΑΙ MAIL ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΚΤΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΕ ΘΕΛΩ MAIL ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ...ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

krye μου , αυτη ηταν η σκια μου....οσο πιο ελευθερη μου επιτρεπουν τα δικα μου κομπλεξ!! Το τραγουδι ειναι επισης ξεσπασμα της σκιας.....το Σαββατοκυριακο το σκεφτηκα, ειχα σκοπο να βαλω μονο αυτο για να παιξω στο παιχνιδι σου......τα γεγονοτα ομως με προλαβαν!!



Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ

Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος
Πρώτη εκτέλεση: Τάνια Τσανακλίδου


Είμαι φτωχός κουρασμένος σκυφτός ανθρωπάκος,
των ταπεινών και των άλλων πουλιών φιλαράκος.

Για δε μ' αφήνετε ήσυχο;
Άστε με ήσυχο όλοι.
Θέλω να ζήσω ελεύθερος,
δίχως ταυτότητα πια.

Μία ζωή με κρατάν, με κουνάν μ’ ένα σπάγγο.
Λόγια, σχολειά, μέρα νύχτα δουλειά και στον πάγκο.



Για δε μ' αφήνετε ήσυχο;
Άστε με ήσυχο όλοι.
Θέλω να ζήσω ελεύθερος,
δίχως ταυτότητα πια.

Όπου χαρά πρώτη-πρώτη σειρά κάποιος κλέφτης.
Κι όποιο κακό κάνει τ' αφεντικό, εγώ είμ' ο φταίχτης.

Για δε μ' αφήνετε ήσυχο;
Άστε με ήσυχο όλοι.
Θέλω να ζήσω ελεύθερος,
δίχως ταυτότητα πια.