Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Λουναhttp://www.blogger.com/img/gl.link.gif


Την Κυριακη πηγαμε την Λουνα στο καινουριο της σπιτι!!!

Περασα μαγικα! Αυτη η ζεστασια που νιωθω με τα συγκεκριμενα ατομα ηταν απο την πρωτη στιγμη που τις ειδα και με τον καιρο χαιρομαι καθε μερα περισσοτερο που τις γνωρισα και υπαρχουν στην ζωη μου!!!

Μιλαω φυσικα για την κοκκινη ομπρελιτσα ΜΟΥ και το δρομακι μου :):):)

Εχω δουλιτσα τωρα. Αργοτερα θα ξεκλεψω λιγο χρονο να σας πω ποσο ομορφα περασα!!!

Μια μακρινη φωτογραφια της Λουνας στο σπιτι της προς το παρον και θα επιστρεψω με λεπτομεριες!!!

-------------------------------------------------

Κυριακη πρωι πηραμε την Λουνα και ξεκινησαμε για το δρομακι. Ειχαμε ενα σφιξιμο στο στομαχι κι εγω και ο Δ. Η μαμα μου και η αδερφη μου βαλανε τα κλαματα οταν φευγαμε. Τι να εξηγησουμε σ' αυτα τα ματακια για να μη στεναχωρεθει;; Πως να της δωσουμε να καταλαβει οτι εκει που την παμε την περιμενει πολλη αγαπη και ζεστασια;;

Στο δρομο καναμε μια σταση και την εβγαλα λιγο να ξεμουδιασει. Οταν πηγα να της βαλω νερακι σε ενα μπολ για να πιει, αρχισε να κανει σαν τρελλο, να με τραβαει προς τον Δ για να μπει στο αυτοκινητο. Η ψυχουλα μου, μαλλον καπως ετσι βρεθηκε στο δρομο. Καποιος "προσκαιρα φιλοζωος" αποφασισε οτι δε θελει να παιζει αλλο, την πηγε καπου με το αυτοκινητο και της εβαλε νερακι εκει που την παρατησε. Την εβαλα αμεσως στο αυτοκινητο κι αρχισαμε τα χαδια για να ηρεμησει.

Οταν φτασαμε, μας περιμενε κατω η Ομπρελιτσα με την νεραιδουλα της. Το δρομακι μας κοιτουσε απο το μπαλκονι και ειχε συγκινηθει ηδη. Δακρυσμενη ηταν και οταν ανεβηκαμε και ειδε την Λουνα απο κοντα. Η Λουνα σα στο σπιτι της. Την περιμενα πιο μαζεμμενη και φοβισμενη. Τριγυρνουσε με την μικρη νεραιδουλα σ' ολο το σπιτι. Μεσα εξω στο μπαλκονι. Εφαγα και τα μουτρα μου στην τζαμαρια. Τα καθαριζουν τοσο καλα τα τζαμια που νομιζα οτι ηταν ανοιχτη η μπαλκονοπορτα και επεσα πανω :):) Ο Δ και η ομπρελιτσα το καταδιασκεδασαν :):):)

Αυριο η συνεχεια γιατι η δουλεια δεν περιμενει για πολυ!!!
-------------------------------------------------------------------------------------

Αυτη η αναρτηση θα γινει σε τευχη :):)

Μετα που λετε μας εβγαλε το δρομακι κατι αμαρτωλες πιτες που ειχε φτιαξει, γλειφαμε τα δαχτυλα μας!! Το σπιτι υπεροχο, εχει βαλει το χερακι της παντου και εχει κανει θαυματα. Αστειρευτη φαντασια παιδι μου σου λεω. Εχει και η αχτιδουλα την τιμητικη της εκει μεσα, εχει σε καθε γωνια και μια πινελια της αχτιδας :):)

Χαζευαμε λοιπον την Λουνα να παιζει με την νεραιδουλα και να μυριζεται με το μικρο ξωτικο, που μολις ειχε ξυπνησει, κουρασμενο απο τα χθεσινα βαφτισια της :) . Χαιρετησαμε τη Λουνα, με μεγαλη χαρα που τη βλεπαμε να εχει ηδη εγκληματιστει και να ειναι πισω απο το δρομακι. Καταλαβε αμεσως ποια ειναι η μαμα της, λες και ανηκαν ανεκαθεν η μια στην αλλη! Ηπιαμε το καφεδακι μας και μας πηρε η ομπρελιτσα για φαγητο

Παρηγγειλε για 10 ατομα!!! Νομιζαμε οτι θα ερθει και η οικογενεια της για να παιρνει τοσα πολλα αλλα τελικα ηταν μονο για μας!!! Εγω με τον Δ ειμαστε φαγανα παιδια, τρωμε το μενου ολοκληρο οπου παμε. Αλλα να φανταστειτε, αυτα που πηρε η ομπρελιτσα, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μας, δεν καταφεραμε να τα φαμε ολα. Ηπιαμε και το ουζακι μας και μετα σπιτι της ομπρελιτσας για προφιτερολ που μας ειχε υποσχεθει το δρομακι και ειχε παρει ενα οικογενειακο μπολ τεραστιο!

Το μπαλκονι της ομπρελας παιδια ειναι μαγικο!! Βλεπει απο ψηλα την πολη και την θαλασσα, το εχει διακοσμησει υπεροχα και δεν θελεις να φυγεις. Αρχισαμε παλι τα δικα μας οι δυο μας και τελειωμο δεν ειχαμε. Δε θα πω που ζηλεψα με τις ατελειωτες χαντρες που εχει. Μαγαζι κανονικο!!!! Καποτε θα τη φτασω ομως, σε 2-3 χρονια :):):):):) Νιωθω τοοοοσο ανετα μαζι της, λες και ειχα ξαναπαει πολλες φορες στο σπιτι της. Μου ταιριαζει το στυλ της, το γουστο της, η ματια της και πανω απο ολα η αγαπη της....δεστε...γαντι μου παει :):)
Ακομα και ο Δ, που ειναι πιο κλειστο ατομο, τον εβλεπα ανοιχτο και ανετο λες και τους γνωριζουμε χρονια. Η ακατεργαστη αβιαστη ευγενεια, συμπαθεια και αγαπη ειναι η μαγικη συνταγη που σε ξεκλειδωνει και σε κανει να νιωθεις πραγματικα σαν το σπιτι σου!

Απογευματακι ξεκινησαμε για πισω. Μια σταση στο εξοχικο του Δ να πουμε ενα βιαστικο "τζα" στους γονεις του και επιστροφη Θεσσαλονικη.

Οταν φτασαμε σπιτι μας ενιωθα κουρασμενη, επειδη ειχα σηκωθει απο τις 6:30 αλλα τοοοσο γεματη. Μια ευτυχια! Καθησαμε 20 λεπτα με τον Δ στο μπαλκονι, μου χαιδευε τα χερια και ενιωθα οτι ειχα ο,τι μπορουσε να ποθησει καποιος στη ζωη του ( εκτος απο κατι ψιλοχιλιαδες ευρω που μου λειπουν). Ηταν μια γεματη Κυριακη που περασα Κ Α Λ Α !!! Ντουζακι και βουτια στο υπεροχο κρεβατι μας !!

Ευχομαι να ερχονται πιο συχνα τετοιες Κυριακες. Οι γεφυρες που χτιστηκαν με το δρομακι και την ομπρελιτσα ειναι τοσο γερες που η αποσταση θα μηδενιστει και θα ειναι πλεον ο αγαπημενος μου προορισμος!! Και οχι για την Λουνα μονο. Αυτο που ενιωθα απο πριν με εκανε να "πιεσω" το δρομακι, ενω δεν ηταν στην καταλληλη περιοδο, να παρει την Λουνα......ηθελα μια ακομη διακιολογια να πηγαινω να τις βλεπω :):)

Α! να σας πω και κατι να γελασετε με την ομπρελιτσα.....ειχε απιστευτο αγχος οτι δεν κανει καλους φραπεδες και μας ρωτουσε συνεχεια αν τους πετυχε........και να φανταστειτε τον φραπε μας τον πινουμε ΣΚΕΤΟ!! :):):):)
Ομπρελιτσα μου.....μουρλια ηταν και καφεδες φιλεναδα!!! ;) (τι νομιζες....μονο με μενα θα γελανε που σκτουντουφλαω παντου;;)

26 σχόλια:

  1. Τυχερη Λουνα
    Τυχερο και το Δρομακι
    :)
    φιλια Ντι Ντι μου
    εχουμε το ιδιο χουι με τα αδεσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aliki μου

    τωρα σε εκτιμαω διπλα....κι ας ακουγεται υπερβολικο και ασεμνο! :)

    Μιλαμε για τρελλα με τα αδεσποτα!!! Αυτες τις μερες εχουμε καυγα με το Δημο που πηρε ενα αδεσποτο απο τη γειτονια μας!

    Φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να την πω, να την πω τη συνέχεια;

    Ό,τι και να πω λίγο θα είναι για το πόσο ΥΠΕΡΟΧΑ πέρασα και πόσο χάρηκα για τη Λούνα μας που φάνηκε να της αρέσει από την αρχή στο καινούριο της σπίτι! Τώρα να σου ξαναπώ ότι έχασα την Μαρία γιατί για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά θα διανυκτερεύσει στη γιαγιά της γιατί δε θέλει να χάσει και την πρωινή βόλτα με τη Λούνα; (7 το πρωί οι τρελές ήταν με τη Λούνα βόλτα!)
    Να σου πω ότι τα αδέρφια μου την ερωτεύτηκαν; Κάτι πολύ ξεχωριστό έχει αυτό το πλάσμα... Και όπως λες, είναι φοβισμένη η ψυχούλα!
    Όσο για τα υπόλοιπα, καλά δε λέω τίποτα, θα τα πω μετά από σένα!
    Γιατί να είσαι μακριά;;;;;;
    Τρώω το καπέλο μου! Θα σκάσω!

    Για το αλικάκι, καλά, δε σου χει πει την ιστορία με τα 8 κουτάβια που τάιζε με μπιμπερό μες στον Ιούλιο και τα είχε μαζεμένα όλα στο σπίτι της; Άσε την τρέλα με τον Σακιλάκο!
    Τα είπα η προδότρα, δεν άντεξα!

    Άντε φιλιά, θα τα πούμε και στο τηλέφωνο! "Κακούργα" που ήρθες και έφυγες την ίδια μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α βρε κοπελα μου...για κατι τετοιες στιγμες αξιζει η ζωη μας για τιποτε αλλο.
    Νασαι γερη παντα και να μοιραζεις ετσι την αγαπη σου.Τυχερε Δ.
    Τετοιο κοριτσι αξιζει να το κοιτς στα ματια συνεχως και να μη του χαλας χατηρι ...Ακους???Δ.

    τα φιλια μου Λαιδη μου
    και υποκλιση για τα συναισθηματα σου.
    (περιμενω την συνεχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dee Dee μου, γύρισα! Πέρασα πάρα πολύ όμορφα! Βλέπω όμως ότι και εσύ πέρασες ωραία! Εδωσες στην Λούνα μας ένα σπίτι γεμάτο αγάπη!! Όχι μόνο θα καταλάβει ότι είναι για καλό της, αλλά θα καλοπεράσει, είμαι σίγουρη! Πότε φεύγεις; Να περάσεις ονειρεμένα!! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είμαι βέβαιη για το καταπληκτικό καινούργιο σπίτι της Λούνας

    το είδα με τα μάτια μου ακριβώς ένα 24ωρο πριν από σας!!!

    και δεν μιλάω μόνο για το σπίτι σαν χώρο, αλλά για τους ανθρώπους που στάζουν αγάπη και τρυφερότητα...

    χαίρομαι διπλά γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι τους καινούργιους γονείς της Λούνας, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ;-)

    αυτό με τη τζαμαρία (θα σου το ομολογήσω) ότι με έκανε να σκάσω στα γέλια (πρέπει κάποτε να το καταπολεμήσω αυτό... μη δω άνθρωπο να σκοντάφτει ή να κουτουλάει ή να μπουρδουκλώνεται... α πα πα πα φτου κακά)

    κοριτσάρα μου πολλά φιλιά

    κοντεύουν οι μέρες... ποιος τη χάρη σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ομπρελιτσα μου

    να, να Δευτερα θα σας ξαναδω :):) Για λιγο παλι αλλα κατι ειναι κι αυτο!! Θα τα καταφερουμε να βρεθουμε και παραπανω, που θα παει, καποια στιγμη θα τα καταφερουμε!!!

    Φιλακιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαραωνα μου

    ολα αυτα που λες ειναι για την αδερφη μου. Αυτη ειχε μαζεψει τη Λουνα και ειναι ικανη να μαζεψει ολα τα αδεσποτα που συνανταει στο διαβα της......και ειναι πολλα!!! :):)

    Ευχαριστω πολυ παντως για την εκρηξη εκτιμησης :):)

    Καλημερα γλυκια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρηνιω μου

    περασα και ειδα και φωτογραφιες!! Καλε εσυ εισαι μοντελο!!!! Βεβαια με τετοιους γονεις επρεπε να το περιμενω!! :)

    Την Δευτερα φευγω και δεν κρατιεμαι. Τρεχω σαν τρελλη για να προλαβω να τελειωσω καποια πραγματα στη δουλεια και μετα θα ριξω μαυρη πετρα :) (....λεμε τωρα....10 μερουλες θα λειψω!)

    Καλημερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μωβουλα μου

    γελα οσο θελεις με την τζαμαρια, γι' αυτο το εγραψα, οχι για να με λυπηθειτε...τιποτα δεν επαθα :) Αυτα τα τρανταχτα γελια οταν γινεται μια τετοια γκαφα μπροστα σου ειναι ολα τα λεφτα, οποιος παρεξηγειτε....προβλημα του ;)

    Ουυυυ εγω κανω πολυ συχνα γκαφες.....ετσι βγηκε το DeeDee, να , ρωτα τον Δ να σου πει. Τον διασκεδαζω συχνα πυκνα :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλημέρα κοριτσάκι.
    1)Η Λούνα είναι τέλεια!!!Εχει εγκληματιστεί τελείως και αυτή την στιγμή είναι κολημένη με τις δύο μικρές.
    2)Εχασα την φάση με το τζάμι,την άκουσα όμως.Δεν είναι το ίδιο ε?
    3)Σας περιμένω την Δευτέρα με χαρά.Τότε θα σου ευχηθώ για τις διακοπές.Να ξέρεις είμαι γουρλού.
    Σε φιλώ με αγάπη,καλή σου μέρα:))
    YΓ:Εβγαλα την Λούνα φωτογραφίες.Ελπίζω να βρω χρόνο να κάνω ανάρτηση:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δρομακι μουυυυυυυυ

    στη φαση που προσπαθησα να ενσωματωθω με τη τζαμαρια σου, επρεπε να εισαι μπροστα, εκει να δεις γελιο. Μη μου ανησυχεις ομως, θα με βλεπεις συχνα κι εγω τα κανω συνεχεια κατι τετοια :):)

    Θα τα πουμε την Δευτερα απο κοντα!

    υ.γ. Δεν υπηρχε περιπτωση να μην εισαι γουρλου, ολη η θετικη σου ενεργεια ξεχειλιζει......ακομα και απο χιλιομετρα μακρυα!!!

    xxxxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο.. δεν μπορω να γραψω κατι αλλο.. Οταν υπαρχει καλη θεληση, ειλικρινεια και καλη προδιαθεση, ολα γινονται λοιπον..
    Πάντα τέτοια λοιπόν! Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέραααα...

    Χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα και που χάρισες λάμψη στα μάτια σου και στα χείλη σου. Και τώρα που τις μνημονεύεις... να είσαι σίγουρη πως θα έρχονται τέτοιες Κυριακές... Εσύ θα τις φτιάχνεις.

    Σε φιλώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραια, περιμενουμε κι αλλες φωτογραφιες λοιπον.
    Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα dee dee..
    Βλέπω καλή διάθεση..έτσι να είσαι πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Dee μικρή μου,

    ολα πήγαν κάτι παραπάνω από καλά.

    Και εννοείται ότι χαίρομαι.
    Για την Λούνα
    αλλά κυρίως για σένα...

    Φιλιά πολλά-πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρτιστακι μου

    την πιο καλη ευχη μου εδωσες! Παντα τετοια!!! Μακαρι να βρισκουν τετοια σπιτια να μεγαλωσουν πολλα σκυλακια. Η Λουνα ειναι το πιο τυχερο σκυλακι :)

    Ασε που εγινε γεφυρα για να βρισκω αφορμη να πηγαινω πιο συχνα να βλεπω τις φιλες μου εκει!!

    Καλο απογευματακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. dim μου

    ειναι καποιες Κυριακες που μοιαζουν σαν παλια καλη ελληνικη ταινια....μια τετοια εζησα κι εγω , γεματη ζεστασια, καλοπεραση και γελιο :) Και θα ξαναρθουν πολλες, το ξερω!

    Καλο απογευματακι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φαραωνα μου

    φωτογραφιες απο δω και περα στο δρομακι. Εγω, η ξεχασιαρα, δεν ειχα τη φωτογραφικη μαζι μου και εβγαλα μονο 2-3 απο το κινητο. Ειδες στο δρομακι τι κουκλα που ειναι η Λουνα και ποσο καλα φαινεται;!;! :):)

    Φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. edelweiss μου

    ειναι καποια γεγονοτα που σε πετανε ψηλα και πετας :) Εγω ημουν μεσα στο αγχος και στο τρεξιμο....λες και την ονειρευτηκα αυτη την Κυριακη, ετσι νιωθω :):)

    Καλο απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ανιμα μουυυ

    ολα πηγαν παραπανω απο καλα, οπως το ειπες!! Η Λουνα εχει καταφερει να κανει πολλους ανθρωπους ευτυχισμενους τελικα :)

    xxxxxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλή μου Dee Dee μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω σε εσένα και σε όλη την φιλόζωη οικογένειά σου.
    Ξέρω τι τραβάνε αυτά τα άμοιρα πλάσματα στα χέρια κάποιων υπάνθρωπων. Ένα από τα αδέσποτά μου πρέπει να είχε την ίδια με την Λούνα σας εμπειρία της εγκατάλειψης και δεν ήθελε με τίποτα να μπει σε αυτοκίνητο.
    Για να την πάμε στο κτηνίατρο την παίρναμε στην αγκαλιά και πάλι έτρεμε σε όλη την διαδρομή. Τα άτιμο όμως καταλάβαινε την επιστροφή και ήταν μέσα στην καλή χαρά.
    Να είσαι πάντα καλά Dee Dee και να φροντίζεις αυτά τα άμοιρα ζωάκια. gskastro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καστρο μου γλυκε

    η αδερφη μου ειναι αυτη που εχει την μεγαλη μανια και μετα ακολουθουμε εμεις :) Τα ζωα μας μαθαινουν και μας γεμιζουν αγαπη, ειναι κριμα να μην το εκτιμουν αυτο καποιοι!!

    Καλο σου απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ειδες κατι πραγματα;

    ομορφα ολα,παντα τετοια..

    :))))))))
    φιλι ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή