Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

γκουχου γκουχου

Χθες ανεβασα πυρετο κι εγω και η μικρη κι ευτυχως σημερα ειμαστε καλυτερα. Μεχρι αυριο στις 8:00 πρεπει να γινω περδικι επειδη εχω ενα Σ-Κ γεματο υποχρεωσεις. Ειχαμε κι ενα παιδικο παρτυ αυριο, αλλα τελικα δεν θα παμε. Θα εχω ολο το Σ-Κ στη διαθεση μου για συμμαζεματα.....αν με αφησει ο βηχας και ο πυρετος. Χθες ημουν μεσα στην γκρινια κι ενιωθα απιστευτα εξαντλημενη. Ειχα ανεβασει 38,7 πυρετο. Μου εκανε η αδερφουλα μου ενα νοστιμοτατο σαλεπι και κοτοσουπιτσα και πηγα σπιτι να ανοιξω τους κονβεκτορες στα δωματια για να ερθει και η Ισμηνουλα. Ειχα σκοπο να παρω ενα ντεπονακι πριν κοιμηθω να πεσει ο πυρετος. Μολις ηρθε η μικρη ειχε ριγος και παραπονιοταν οτι κρυωνει. Βαζουμε θερμομετρο και δειχνει 39,2. Αυτο ειναι το αντιπυρετικο χαπι μιας μαμας. Νομιζω μου εφυγε αμεσως ο δικος μου πυρετος. Μεχρι να της δωσω σιροπακι, να της βαλω πιτζαμουλες και να τις κανω λιγες κομπρεσσες με νερο και ξυδι το θερμομετρο απο τη μασχαλη μου εδειχνε 37,5. Ευτυχως καποια στιγμη επεστρεψε και ο Δ απο την δουλεια και την αλλαξε που ηταν ιδρωμενη. Καθε φορα που την αλλαζα εγω νωριτερα, εκαναν ενα δεκαλεπτο να ξελαχανιασω μετα (δεν αναπνεω καλα απο την μυτη και λαχανιαζω με την παραμικρη κινηση).

Ψαχνω για ενα σουπερ μικρο ημερολογιο που θα εχω στην τσαντα μου το 2015. Μαλλον αυτο θα ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη φετος.
Ακουω οτι πολλοι ειναι αρρωστοι, χαμος γινεται με απουσιες παιδιων στα σχολεια. Περαστικα σε ολα τα παιδακια κι ενα χουχουλιαρικο Σαββατοκυριακο να εχουμε.

1 σχόλιο: